NİĞDE / BOR - Bor Atatürk Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla hazırlamış olduğumuz ilçe programı Bor Belediyesi Kültür Merkezi'nde 18 Mart saat 11.00 da sunulmuştur.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında deprem tahliye tatbikatı 04.03.2024 Pazartesi günü saat 15.40'da okul öğrenci, öğretmen ve idarecilerinin katılımı ile yapıldı.

Kas

Okulumuz Öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu öğretmenler günü etkinlikleri yapıldı.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'de ilan ettiği şanlı cumhuriyetimiz 100 yaşında!

Ara

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Adile KÖZİĞ tarafından hazırlanan Şiir Okuma yarışması, 22 Aralık Perşembe günü yapıldı. Her sınıf düzeyinden katılım sağlanan yarışmada, öğrencilerimize gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ederiz.