NİĞDE / BOR - Bor Atatürk Anadolu Lisesi

Bor Atatürk Anadolu Lisesi

Mehmetçik Mahallesi Zirai Donatım Cad. no1 Bor/NİĞDE
Vizyon
"Eğitim sevgiyle başlar" parolasını ilke edinmiş; yerel ve ulusal ortamlarda mensubu olmaktan övünç duyulan, sosyal kültürel, sportif faaliyetlerde her zaman yer alan; vereceği eğitim-öğretim, elde edeceği başarılar ve yetiştireceği öğrencilerle ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasına katkıda bulunacak LİDER kurum olmaktır.
Misyon
BİZ, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, becerili, kendine güvenen, insan haklarına saygılı, maddi ve manevi değerlerine bağlı, vatanını, milletini seven bireyler olarak yetişmelerin fırsat vermek; okuyan, araştıran, çağın teknolojik imkanlarını kullanabilen, öğrencdiklerini günlük hayatta uygulayabilen, onları üst öğretime en iyi şekilde hazırlamak için VARIZ
Yerleşim Yeri
Bor İlçesi 40.000 nüfuslu şirin , Anadolu´nun bağrında eğitim gönüllüsü ve sevdalısı insanların olduğu bir şehirdir.
Bor İlçe merkezinde olan okulumuz Niğde´ye 8 km. uzaklıktadır.